...

Autobench labradoodle

Welke autobench is het beste voor jouw labradoodle? We geven je het antwoord in deze blog. 

Autobench voor je labradoodle

De labradoodle is een echte gezinshond, waardoor deze vaak op vakantie mee gaat in de autobench. Daarnaast wordt deze hond veel gebruikt als:

  • Reddingshond
  • Blinde geleidehond
  • Jachthond
  • Gezinshond 

Je kan dus wel stellen dat de labradoodle veel reist, daarom is een autobench die comfort biedt belangrijk

Minimale hoogte autobench

De autobench voor de labradoodle heeft een vereiste voor de minimale hoogte. Bij een volwassen doodle is de schofthoogte tussen de 53 en 58 cm. Wat is de schofthoogte? Dit is de afstand tussen de grond en de schouder. 

Autobench labradoodle

Maten en afmetingen

Als je een autobench voor je labradoodle gaat aanschaffen, is het dus benodigd om de hoogte van je beestje op te meten. Dit verschilt voor de pup of volwassen hond. Er zijn diverse maten en afmetingen te bestellen. Altijd dus voor aanschaf de juiste afmetingen bij de hand hebben. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Bekende merken reisbenches voor de labradoodle 

De bekendste reisbench voor de labradoodles zijn van de volgende merken:

  • Kerbl
  • Maelson

Dit zijn A merken die bekend staan om de veiligheid die ze bieden + duurzaamheid. Daarnaast heb je merken autobenches voor labradoodles van wat lagere kwaliteit. Deze zijn iets goedkoper maar kwalitatief ook slechter. 

Vervoeren labradoodle autobench

Jouw labradoodle vervoeren in de autobench is simpel. Er zijn verschillende items verkrijgbaar die het verblijf comfortabeler maken, zoals de Crashbag. De crashbag beschermt de hond bij te hard remmen. het schokeffect bij remmen of botsen wordt vermindert. 

Loopplank voor oudere labradoodles 

Hoe kan je jouw labradoodle in de autobench krijgen? Een pup of jonge hond komt vaak zonder problemen in de auto. Als je hond wat ouder wordt of last krijgt van kwaaltjes, wordt het instappen moeilijker. Dan biedt een loopplank de oplossing. 

Autobench labradoodle kopen

Hierbij een link naar de bestverkochte autobenches voor labradoodles op Bol.com.