...

Voeding labradoodle

De voeding en het voer van je labradoodle zijn essentieel voor de gezondheid van jouw pup of volwassen hond. De bouw van het lichaam en de actieve levensstijl stellen hoge eisen aan het voer en de voeding. Denk daarom goed na welk voer jij wil geven aan je hond. 

Voer voor je australian labradoodle

Het laatste wat je wil is natuurlijk dat jouw Australian labradoodle ziek gaat worden door verkeerd voer of voeding in de spijsvertering. Wij raden dan ook altijd premium voeding aan van een van de bekendere merken. Deze gebruiken gewoon betere voedingsstoffen dan de goedkopere merken en behoren daarom tot de beste producten in de markt.

voeding labradoodle

Beste voeding en snacks voor je labradoodle

Naast de effecten van voeding voor de gezondheid van je labradoodle, zijn er ook nog andere gezondheidszaken waar je op moet letten, bijvoorbeeld het gebit. Dit is uitstekend bij de labradoodle, maar dit moet wel zo blijven. Daarvoor moet de hond goed kauwen op zijn voer. Zo houd je het gebit in perfecte conditie. Als jij jouw labradoodle een snack wil geven, koop ook dan hier een verantwoorde snack voor. Bijvoorbeeld van Pedigree of een ander A merk. Ook hier hebben wij toch de voorkeur voor de wat duurdere merken. Niet omdat het duurder is, maar omdat de kwaliteit gewoon hoger is, wat ten goede komt voor je hond. Een snack van de wat duurdere merken zijn verantwoord omdat:

  • De hond hier goed op moet kauwen
  • Ze de beste vitamines bevatten
  • Ze mineralen bevatten 

Lees altijd goed het etiket van de voeding voor je australian labradoodle om te bepalen of het kwaliteit is of niet. Kijk ook goed of het product wel geschikt is voor pups (als je die hebt). Houd je strikt aan de aanbevolen hoeveelheid door het voer bijvoorbeeld te wegen. 

Meer informatie over goede labradoodle voeding?

Voor meer informatie over goede labradoodle voeding, kan je ons altijd mailen op info@labradoodleblog.nl. Daarnaast hebben we nog diverse andere handige artikelen geschreven over gerelateerde onderwerpen. Zoals het voer van de pup, de hoeveelheid, het verzorgen, benodigdheden voor je labradoodle, etc.

Hieronder een overzicht van de best verkochte labradoodle voeding op Bol.com