...

Labradoodle voerbak

De voerbak van de labradoodle is erg belangrijk. Eten is een van de levensbehoeften en honden zijn er dol op. In de voerbak wordt het geliefde eten gelegd. Daarnaast is dit een handig accessoire om het voer te wegen en een plek in huis te geven. 

Labradoodle voerbak die sleept

Goedkopere labradoodle voerbakken worden nog weleens weggesleept door de hond. Dit kan voor een onaangename verrassing zorgen als je thuis komt. Daarom adviseren we om altijd dubbele bakjes aan te schaffen. Deze zijn bijna niet weg te slepen door de hond. Zo kom je nooit voor onverwachtse verrassingen te staan als je thuis komt. 

Deze dubbele voerbakken voor labradoodles hebben boven een kleinere doorsnee dan onder. De doorsnee loopt wijder naar beneden. De labradoodles krijgen er moeilijker grip op door de binnenwand en buitenwand. 

Daarnaast is een stukje opvoeding benodigd om dit gedrag af te leren. Als jij elke keer aangeeft dat dit ongewenst gedrag is, zal de hond het niet meer proberen op den duur. Let er ook op dat de labradoodle niet gaat bijten in de voerbak. 

labradoodle voerbak

Basis voerbak 

De voerbak voor je labradoodle is een van de basisartikelen. In de ideale wereld heeft een hond 2 bakken. Deze kan je afstemmen op verschillende variabelen:

  • Ras
  • Grootte / maat. Is jouw hond een pup of al volwassen? 
  • Eetgewoontes 

Als je een voerbak wil gaan kopen, is het zaak rekening te houden met deze factoren. Advies: kijk hoe je labradoodle reageert op de voerbak die je hebt besteld. Allicht vind jouw hond een kleinere bak beter dan een grotere om uit te eten. 

Kopen labradoodle voerbak

Hierbij een link naar de bestverkochte labradoodle voerbakken op Bol.com.