...

labradoodle nestjes

Je hebt de beslissing gemaakt om een labradoodle te kopen. Nu zal je jezelf afvragen, waar kan ik een gezonde pup vandaan halen in Nederland of België? In dit blog gaan we dieper in op het vinden van labradoodle nestjes in 2024. 

Labradoodle nestjes vinden

Er is een overweldigend aanbod van labradoodle nestjes op diverse platformen. Pups worden aangeboden op tientallen plekken, zoals:

  • Facebook
  • Marktplaats
  • Instagram
  • Websites
  • in de AH op een kaartje aan de wand 
  • Bij een particulier
  • Bij een fokker in Nederland of België 
  • Bij een rasvereniging

En zo zijn er nog tientallen plekken waar je een labradoodle nest kunt vinden. Het is belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden als je een labradoodle pup mee naar huis neemt uit een nestje. 

labradoodle nest

Labradoodle nest met stamboom 

Wij adviseren om een labradoodle uit een nest te kopen met een stamboom. Als er een stamboom aanwezig is weet je altijd wat je kunt verwachten. 

In 2024 zijn er nog diverse labradoodle nestjes die verwacht worden met een stamboom. Deze kan je veelal krijgen bij een erkende fokker. Deze nesten zijn vaak perfect verzorgd, schoon, en de pups zijn gezond. De kwaliteitsstandaarden liggen hoger omdat een erkende fokker zich aan bepaalde regels moet houden. 

Deze regels zijn ontwikkeld door de rasvereniging. Doel van de rasvereniging is het ras te waarborgen. Zij zetten zich in voor het wel en wee van de labradoodles. 

Check voor je een labradoodle nest in Nederland of Belgie gaat bezichtigen, altijd of de fokker erkend is. 

Labradoodle nest zonder stamboom

Als je een labradoodle uit een nest zonder stamboom gaat halen, moet je altijd wat scherper zijn en beter opletten. Er zijn nou eenmaal meer onzekerheden in vergelijking bij een nestje van een fokker met stamboom. 

Ga altijd langs bij het labradoodle nest. Zo weet je direct wat je kunt verwachten. Er zijn verschillende fokkers. Van de particulier die toevallig een keer een nestje heeft, tot aan de erkende fokker en broodfokker. De laatstgenoemde fokt enkel om zoveel mogelijk geld te verdienen. Blijf hier bij uit de buurt. De kwaliteit van leven van pups is bij de broodfokker vaak het laagst. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de labradoodle of wil je een nest bezoeken in 2024. Lees je dan eens in, in het labradoodle handboek. Na het lezen ben je perfect voorbereid voor het bezoek aan het labradoodle nest. 

labradoodle

Labradoodle geheimen downloaden