...

Labradoodle jas

Een jas voor je labradoodle is erg handig. In dit artikel vertel ik je meer over de functionaliteiten van de jas voor de labradoodle en krijg je wat besteltips voor dit handige item. Lees snel verder. 

Functionaliteiten jas labradoodle 

Heb jij een labradoodle die het snel koud krijgt? Is deze wat ouder bijvoorbeeld en is de vacht dun geworden of is het hoogwinter? In beide gevallen is een jas voor je labradoodle een goede oplossing. Maar ook bij:

  • Sneeuw in de winter. 
  • Wind die hard gaat. Nederland is een land van veel wind en stormen. Wees hier goed aan voorbereid.  
  • Wintersportvakantie. Veel Nederlanders gaan 1 keer per jaar op wintersport. Neem een jas mee voor jouw hond als je plannen hebt voor komende winter.   

Kan een jas voor je labradoodle van pas komen. 

labradoodle jas

Regenjas labradoodle

Een regenjas voor je labradoodle is speciaal ontworpen voor het uitlaten van de hond in de regen. Bij zware onweersbuien is dit superhandig. Jouw lieve beestje blijft droog en warm. 

Filteropties Labradoodle jas 

Jassen voor de labradoodle zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, stoffen of opties. Hieronder een overzicht van enkele filteropties:

  • Kleuren: populairste kleuren jassen zijn bruin of wit. Echter, er zijn nog diverse andere kleuren beschikbaar.
  • Maten: S (Small), M (Medium) of  L (Large).
  • Merken: Living Nature, Keel Toys, Ty Beanie Boo.
  • Materialen: Polyester, Fleece, Katoen, stof, Nylon en nog meer materialen.  

En zo zijn er nog meer opties om te filteren op jassen voor labradoodle. 

Labradoodle jas online bestellen 

Kortom, wil je een warme jas bestellen voor je labradoodle? Klik hier om naar de bestverkochte jassen voor labradoodle op Bol.com te navigeren. 

Wil je meer informatie over benodigdheden voor labradoodles? Bekijk dan onze sectie met blogs over alle benodigdheden. Voor vragen over accessoires kan je altijd mailen naar info@labradoodleblog.nl