...

Labradoodle caramel

Australian Labradoodle-vachtkleuren zijn er in een breed scala aan opties, zo ook caramel / karamel. In dit blog wat achtergrondinformatie over deze gewilde kleur.

Labradoodle in de kleur karamel 

Karamelkleurige labradoodle honden hebben leverneuzen (bruin). Hun bereik van vachtkleur kan erg variëren:

  • Licht geel
  • Donker goud 
  • Rode tinten 
  • En natuurlijk de basis karamel kleur

Verschillen tussen kleuren? 

Het verschil in een karamel labradoodle hond en een room, abrikoos en rode hond is de kleur van de neus. Het pigment van de neus is roze. 

Populariteit karamel labradoodle  

De caramel labradoodle is erg populair en een van de meest gewilde kleuren. Bij een australian labradoodle fokker kan je ook jouw voorkeur uitspreken voor een puppy kleur voor aanschaf. Er zijn in totaal 12 basiskleuren beschikbaar en diverse subkleuren. 

labradoodle caramel

Caramel labradoodle puppy kiezen 

Zo zijn er behalve de caramel kleur die je kan kiezen voor je labradoodle puppy, ook opties voor de de type vacht en de gewenste grootte (mini, medium of standaardvariant). Bedenk dus voor je naar een fokker gaat, wat jij het prettigst vindt voor de benoemde kenmerken. 

Meer info over de karamel variant labradoodle?

Wil je meer informatie over de caramel variant labradoodle of algemene kennis over het opvoeden en verzorgen van deze hond? Kijk dan eens rond op dit blog. We hebben tientallen artikelen geschreven. 

Mocht je vragen hebben waarop je het antwoord niet kunt vinden in een van de artikelen van dit blog, kan je altijd mailen naar info@labradoodleblog.nl. Of ga aan de slag met het (karamel) australian labradoodle handboek.

labradoodle

Labradoodle geheimen downloaden