...

Hondenmand labradoodle

De hondenmand van jouw labradoodle is een van de belangrijkste plekken voor je lieve beestje. Zoals jij ook thuis je eigen plekje op de bank hebt of jouw kant van het bed hebt, geldt dit ook voor de mand van jouw labradoodle. Terrein afbakenen is belangrijk in de opvoeding en zorgt voor een veilig plekje in huis. Zo kan jij aangeven dat de bank van jouw is en de mand van de hond. 

Hondenmand labradoodle – Kooptips

Let erop als je een hondenmand gaat kopen voor je labradoodle, dat je deze Niet op de groei koopt. Een grote mand voelt is niet fijn voor een pup of jonge hond. Wat je dan vaak ziet is het volgende: de hond gaat op zoek naar een andere, kleinere plek. Houd er dus rekening mee dat je verschillende hondenmanden voor je labradoodle moet aanschaffen. 

Welke maat heb ik dan nodig? Welke maat je nodig hebt is afhankelijk van de grootte van de labradoodle. Er zijn verschillende soorten zoals de mini, medium, standaard of puppy variant. Wat wij aanraden is om je hond op te meten en vervolgens een hondenmand te kopen die iets groter is dan de labradoodle. Zodat deze genoeg ruimte heeft en een comfortabele plek kan uitzoeken. 

Bekijk hier nog meer hondenmanden, voor grote honden en voor houten hondenmanden”

hondenmand labradoodle

Hondenmand met kussen voor je labradoodle

Naast de hondenmand voor je labradoodle, is een hondenkussen ook een must have. Op een zacht kussen zijn deze honden gek. Wij hebben toch ook kussens op de bank en in bed? Zou jij zonder kunnen? Deze zijn net als de mand ook verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, kleuren en modellen. Zo vind je altijd wel iets geschikt voor de hond, wat ook past bij de inrichting van je huis. hierbij een link naar de bestverkochte hondenmanden voor alle soorten labradoodles op Bol.com. Van de mini tot aan de medium en standaard variant.