...

Verwen je beestje op dierendag met Pets Place!

Dierendag komt eraan en je bent waarschijnlijk op zoek naar iets leuks om met je hond te doen. Maak je geen zorgen; we laten je enkele handige manieren zien om je hondenmaatje te belonen of te verwennen met activiteiten of met benodigdheden van Pets Place!

Deze dag geeft hondenbezitters de mogelijkheid om hun hond te verwennen en onvergetelijke herinneringen op te doen.

Laten we op een avontuur gaan !

Vakanties met honden kunnen leuk zijn als u van tevoren plant. Bovendien bieden ze een uitstekende gelegenheid om quality time door te brengen met je hondenmaatje. Of je nu naar een familiereünie gaat of een nieuwe plek gaat verkennen, zorg ervoor dat er huisdiervriendelijke accommodaties, lokaal vervoer en speelplekken voor je hond zijn.

Wanneer u met uw hond op reis gaat, moet u rekening houden met hun behoeften, waaronder stoppen voor een pauze in de badkamer en lichaamsbeweging. Zorg ervoor dat er op uw route voldoende veilige plekken zijn waar uw huisdier zijn of haar poten kan strekken. Hondenruimtes zijn beschikbaar bij de meeste grote ruststations, zodat ze het toilet kunnen gebruiken, hun poten kunnen strekken en kunnen spelen.

Lunch of avond etentje 

Zoek dus, voordat u uw plan uitvoert, naar lokale plekken waar u samen met uw hondenmaatje kunt genieten van een etentje!

Een ding om over na te denken is of het restaurant huisdieren verwelkomt. Als het om zitten gaat, zullen gastvrouwen in diervriendelijke restaurants vragen waar uw hond zich het meest op zijn gemak zal voelen. U moet ook nadenken over hoe comfortabel uw hond zal zijn in de zitindeling van het restaurant. Sommige restaurants adverteren huisdiervriendelijke etentjes, maar het zou moeilijk zijn om zelfs de kleinste hond onder je tafel te plaatsen.

Verzorg je vachten vriend

Bedenk hoe goed we ons voelen nadat we ons haar hebben laten knippen, naar de spa zijn gegaan of onze nagels hebben laten doen.

Evenzo streven we ernaar om onze honden zo gelukkig en gezond mogelijk te houden.

Het is van cruciaal belang om ze correct te voeren en speelgoed te bieden dat geschikt is voor hun grootte en leeftijd om ze gezond te houden.

Een andere methode om onze honden gelukkig en gezond te houden, is door een verzorgingsroutine aan te houden waardoor ze zich schoon en fris voelen.

Door je huisdier te verzorgen, zien ze er niet alleen mooi uit, maar voelen ze zich ook goed en kunnen ze een langer leven leiden.

Benodigdheden voor de dag

Reizen met de benodigdheden van uw huisdier is meestal een goed idee. Het inpakken van de voer- en watertraktaties, medicijnen, speelgoed, voerbakken en andere benodigdheden van uw hond kan u helpen ervoor te zorgen dat zowel u als uw hond een leuke trip hebben. Wanneer u Royal Canin voer kiest, kiest u de beste ingrediënten zodat uw dier een zo gezond mogelijk leven kan leiden. 

Royal Canin onderzoekt alle katten en honden om de dieren beter te begrijpen. Wat ze lekker vinden, wat ze nodig hebben om gezond te zijn en hoe ze in elkaar zitten. Geef meer liefde aan je huisdier. Laat uw huisdier genieten van smakelijke Royal Canin voerbrokjes.

Hou een beetje meer van je hond op deze nationale dierendag!